Történetünk

DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesület 1991-ben alakult egy nagyvállalat dolgozóinak önkéntes alapon szerveződő társulásaként, Távközlési Dolgozók Önsegélyező Egyesülete néven.

Két évvel később az Egyesület már a biztosítások irányába bővítette tevékenységét, és a Távközlési Dolgozók Biztosító és Önsegélyező Egyesületeként dolgozott az öngondoskodás szolgálatában.

Magánszemélyek, alkalmazottak és hozzátartozók, valamint vállalatok számára nyújtunk segítséget váratlan baleset, betegség vagy tragédia bekövetkeztekor. A megtakarítási célú biztosítások pedig a hosszú távú gondoskodást és az öngondoskodás ösztönzését tették lehetővé, egészen a 2021. október 1-i biztosítási állomány átruházásig.

Mára a DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesületben közel 2 ezer tag számára az azonnali anyagi segítségnyújtás lehetőségét biztosítjuk. 

Az egyesületi forma alapján a DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesület teljes vagyona a tagok tulajdonát képezi. A tagság küldöttgyűléseken dönt a gazdálkodásról, a működés és a szolgáltatások meghatározó kérdéseiről.