Táborozás

Nyári táborok

Izgalmas gyerekprogramok a nyári szünetre!

2024-ben szerződött partnereink listáját – melyet folyamatosan bővítünk – itt találja meg!

 

A DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesület várja minden szülő jelentkezését, aki szeretne megoldást találni gyermeke nyári időtöltéséhez.

A DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesület tagjai részére családsegítési programot biztosít. A program célja a családok gyermekelhelyezéssel kapcsolatos terheinek csökkentése.

 Jogosultság

A jogosultság feltétele érvényes tagsági jogviszony, az Alapszabályban rögzített szolgáltatási feltételek teljesülése, valamint az igénybevételt megelőzően megfizetett hathavi tagdíj (várakozási idő) megléte.

A támogatás az igénylő szülővel közös háztartásban élő 4-18 év közötti gyermek(ek) után igényelhető – a tábor lehetőségeitől függően. Amennyiben egy háztartásban mindkét szülő rendelkezik tagsági jogviszonnyal, adott gyermek után mindkét szülő érvényesítheti a jogosultságot.

A táborozási támogatás igénybevételének feltételei

  • A férőhelyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik. A részvételi szándékot a TÁBORNAK kell jelezni.
  • Kedvezményesen maximum évi 10 nap igénybevételére van lehetőség. (A 11. naptól a díjat teljes egészében a szülő fizeti!)
  • Az igénybe vehető napi támogatás összege a tábor napi díjának 2/3-a, maximum 4.500 Ft/nap. (Ha valaki nem használja ki a maximális napi díjat, akkor a maradvány összeg nem használható fel.) 
  •  A tábor jelentkezési lapján meg kell jelölni, hogy a tábort a DIMENZIÓ-n keresztül szeretné igénybe venni. 
  • A jogosultság ellenőrzése után a DIMENZIÓ értesítést küld a tagnak és a tábornak. Az elbírálás és az értesítés néhány munkanapot vesz igénybe.

Kizárólag a DIMENZIÓ által jóváhagyott igénybevétel után jár a támogatás!

A tábor lemondásának feltételei

Amennyiben a táborozás betegség miatt a szülő által írt igazolással a turnus megkezdése előtt legalább 4 naptári nappal korábban kerül lemondásra, akkor a támogatás összege egy másik időpontban (akár egy másik táborban) felhasználható. Az igazolást a táborba is, és a DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesülethez is el kell juttatni!