Balatonfüred

Cím: 8230 Balatonfüred, Kosztolányi Dezső utca 8. III. emelet

A Dimenzió Apartmanok a Kosztolányi Apartmanház III. emeletén találhatóak, 600 méterre a Balaton partjától.

Az apartmanok 30m2-esek 1 szobásak (15m2), max. 3 felnőtt és 1 gyermek pótágyon való elhelyezésére alkalmasak. A szobák tv-vel és klímával felszereltek. A fürdőszoba egy légterű, wc-vel, zuhanyzóval. Törölközőt és ágyneműt biztosítunk.

Minden szobához 5m2-es árnyékolóval felszerelt loggia tartozik. A parkolás ingyenes.

A konyha felszereltsége: hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, kétlapos elektromos főzőlap, evőeszköz- és étkészlet, edények.

Az apartmanokat áprilistól-október végéig lehet igénybe venni, kizárólag hetes turnusokban, péntektől-péntekig tartó időszakra.

Az apartmanok ára:

• önsegélyező tagnak: 70 000 Ft/apartman/7 éj,
  • turistáknak: 90 000 Ft/apartman/7 éj.

Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

Fizetés módja: átutalással, szállásfoglalást követő 2 napon belüli teljesítéssel, a Dimenzió Önsegélyező Egyesület 10200971-21520039 számlaszámra. Közleményként a bizonylatszámot kérjük feltüntetni.
A foglalás díjmentes lemondására az igénybevétel előtt 2 héttel van lehetőség, ezt követő lemondás esetén a befizetett térítési díj nem kerül visszafizetésre!

Bejelentkezéskor a beutalót és a befizetésről szóló bizonylatot a társasüdülő recepcióján kell átadni.

A fürdés, pihenés mellett sport-, szórakozási és kirándulási lehetőségek várják a vendégeket. Néhány lehetőség: Tihanyi-félsziget történelmi emlékei, túralehetőségek, Balatonföldvár: Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó, Balatonfűzfő: Serpa Kalandpark, Örvényes: Malommúzeum, Veszprém a királynék városa, Nagyvázsony: Kinizsi vár.

Kellemes nyaralást kívánunk!